• Del 28 de juny

    al 13 d’agost

  • De 8,30

    a 13,30 h.

  • A l’aventura!

La Bloquera a l’aventura!

L’estiu passat es presentava un estiu ben diferent a la resta, i tant si ho va ser! vam decidir agafar les coses i sortir a l’aventura, evitant així haver d’estar tan pendents de les restriccions, distàncies i mascaretes que durant tot el curs hem hagut de portar. Les activitats a l’exterior ens permeten més llibertat de moviment, més dinàmiques i més sorpreses!

Farem escalada, sortides a la muntanya, al riu, a la piscina, curses d’orientació, descobrirem la flora i fauna del nostre voltant, perquè de fet la Garrotxa és un regal per fer activitats com aquestes!

I com gestionarem les condicions sobre el coronavirus?

Com sempre, seguirem les indicacions i normativa que marca la Direcció General de Joventut i la Secretaria General de l’Esport. Per tant, serà molt important i imprescindible complir aquestes mesures. Tot i que s’hagi fet la inscripció, si alguna d’aquestes mesures no es pot complir, el/la nen/a perdrà la plaça. Tota la informació detallada dels protocols la podeu trobar aquí.

  • les ràtios seran de 10 participants per monitor, amb un mínim de 2 monitors. La Bloquera sempre ha treballat amb aquestes ràtios 😉
  • hi haurà més paperassa a omplir
  • les activitats seran preferiblement a l’aire lliure i, si són a l’interior, es garantiran els distanciaments (físics, no socials) de 2m.

Si tens dubtes o et preocupa saber com ho gestionarem, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

A qui va dirigit?

Com a novetat, aquest any el casal s’adreça a nenes i nens que hagin cursat P5 (2015). Els motius són principalment dos: a partir de 6 anys els infants són més capaços d’entendre, respectar i aplicar les normes. La majoria a aquesta edat poden desplaçar-se amb bicicleta, que serà el nostre vehicle aquest estiu!

No saps anar amb bicicleta? doncs practica, practica, i segur que surt! 😉

Com sempre, no hi ha edat límit. Els més grans que vénen al casal no s’avorreixen pas; a vegades els rallem una mica i prou 😉

Horaris

Horari de casal: de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

Una de les normatives noves és que les entrades i sortides es puguin fer escalonades, per evitar aglomeracions de pares, mares, avis i tietes que vénen.

Per tant, les entrades es podran fer de 8,30 a 9 h. i de 13 a 13,30 h. Els familiars no podran entrar al recinte en cap cas, i els matins hauran d’esperar que s’hagi pres la temperatura al nen/a abans de deixar-lo. És molt important tenir en compte que en cas que el nen/a tingui una temperatura de 37º o més, no podrà quedar-se al casal sota cap concepte.

En motiu de la situació, aquest any no oferirem el servei de dinar, ja que no podem oferir la distància i tractament necessaris en la conservació dels aliments.

Dates

Setmanes de casal:

Del 28 juny al 2 de juliol PLACES EXHAURIDES

Del 5 al 9 de juliol PLACES EXHAURIDES

Del 12 al 16 de juliol PLACES EXHAURIDES

Del 19 al 23 de juliol PLACES EXHAURIDES

Del 26 al 30 de juliol ÚLTIMES PLACES!

 

Del 2 al 6 d’agost

Del 9 al 13 d’agost

Preus

Preu per setmana: 60€

5% dte. germans i monoparentals

10% dte. socis

 

Formulari d’inscripció

 

DADES PERSONALS


-------------------------------

INSCRIPCIÓ

 

Un cop feta la inscripció, passades 48h, podreu accedir a làrea de socis i sòcies i fer el pagament corresponent per formalitzar-la. També pots accedir a l’àres de socis i sòcies des del menú principal de la pàgina web.

< ESDEVENIMENTS