• Del 28 de juny

    al 13 d’agost

  • De 8,30

    a 13,30 h.

  • A l’aventura!

La Bloquera a l’aventura!

L’estiu passat es presentava un estiu ben diferent a la resta, i tant si ho va ser! vam decidir agafar les coses i sortir a l’aventura, evitant així haver d’estar tan pendents de les restriccions, distàncies i mascaretes que durant tot el curs hem hagut de portar. Les activitats a l’exterior ens permeten més llibertat de moviment, més dinàmiques i més sorpreses!

Farem escalada, sortides a la muntanya, al riu, a la piscina, curses d’orientació, descobrirem la flora i fauna del nostre voltant, perquè de fet la Garrotxa és un regal per fer activitats com aquestes!

I com gestionarem les condicions sobre el coronavirus?

Com sempre, seguirem les indicacions i normativa que marca la Direcció General de Joventut i la Secretaria General de l’Esport. Per tant, serà molt important i imprescindible complir aquestes mesures. Tot i que s’hagi fet la inscripció, si alguna d’aquestes mesures no es pot complir, el/la nen/a perdrà la plaça. Tota la informació detallada dels protocols la podeu trobar aquí.

  • les ràtios seran de 10 participants per monitor, amb un mínim de 2 monitors. La Bloquera sempre ha treballat amb aquestes ràtios 😉
  • hi haurà més paperassa a omplir
  • les activitats seran preferiblement a l’aire lliure i, si són a l’interior, es garantiran els distanciaments (físics, no socials) de 2m.

Si tens dubtes o et preocupa saber com ho gestionarem, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

A qui va dirigit?

Com a novetat, aquest any el casal s’adreça a nenes i nens que hagin cursat P5 (2015). Els motius són principalment dos: a partir de 6 anys els infants són més capaços d’entendre, respectar i aplicar les normes. La majoria a aquesta edat poden desplaçar-se amb bicicleta, que serà el nostre vehicle aquest estiu!

No saps anar amb bicicleta? doncs practica, practica, i segur que surt! 😉

Com sempre, no hi ha edat límit. Els més grans que vénen al casal no s’avorreixen pas; a vegades els rallem una mica i prou 😉

Horaris

Horari de casal: de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

Una de les normatives noves és que les entrades i sortides es puguin fer escalonades, per evitar aglomeracions de pares, mares, avis i tietes que vénen.

Per tant, les entrades es podran fer de 8,30 a 9 h. i de 13 a 13,30 h. Els familiars no podran entrar al recinte en cap cas, ni a l’entrada, ni a la sortida del casal. Això no vol dir que no puguem comentar com ha anat el dia!

En motiu de la situació, aquest any tampoc oferirem el servei de dinar, ja que no podem oferir la distància i tractament necessaris en la conservació dels aliments.

Dates

Setmanes de casal:

Del 28 juny al 2 de juliol

Del 5 al 9 de juliol

Del 12 al 16 de juliol

Del 19 al 23 de juliol

Del 26 al 30 de juliol

 

Del 2 al 6 d’agost

Del 9 al 13 d’agost

Preus

Preu per setmana: 60€

5% dte. germans i monoparentals

10% dte. socis

 

Formulari d’inscripció

 

DADES PERSONALS


-------------------------------

INSCRIPCIÓ

< ESDEVENIMENTS