• Del 27 de juny

    al 12 d’agost

  • De 8,30

    a 13,30 h.

  • A l’aventura!

La Bloquera a l’aventura!

Ja fa uns estius, vam decidir agafar les coses i sortir a l’aventura, evitant així haver d’estar tan pendents de les restriccions, distàncies i mascaretes que durant tot el curs havíem de portar. Les activitats a l’exterior ens permeten més llibertat de moviment, més dinàmiques i més sorpreses!

Farem escalada, sortides a la muntanya, al riu, a la piscina, curses d’orientació, descobrirem la flora i fauna del nostre voltant, perquè de fet la Garrotxa és un regal per fer activitats com aquestes!

A qui va dirigit?

El casal s’adreça a nenes i nens que hagin cursat P5 (2016). Els motius són principalment dos: a partir de 6 anys els infants són més capaços d’entendre, respectar i aplicar les normes i el funcionament del casal. I dos, que la majoria a aquesta edat poden desplaçar-se amb bicicleta, que serà el nostre vehicle aquest estiu!

No saps anar amb bicicleta? doncs practica, practica, i segur que surt! És imprescindible que els infants sàpiguen anar amb bicicleta a l’inici del casal (no poden anar amb rodetes).

Com sempre, no hi ha edat límit. Els més grans que vénen al casal no s’avorreixen pas, a vegades els rallem una mica i prou 🙂

Horaris

Horari de casal: de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

Les entrades es podran fer de 8,30 a 9 h. i de 13 a 13,30 h.

La puntualitat en les entrades i recollides és important pel bon funcionament de l’activitat.

Dates

Setmanes de casal:

Del 27 juny al 1 de juliol ÚLTIMES PLACES!

Del 4 al 8 de juliol

Del 11 al 15 de juliol

Del 18 al 22 de juliol

Del 25 al 29 de juliol

 

Del 1 al 5 d’agost

Del 8 al 12 d’agost

Preus

Preu per setmana: 65€

5% dte. germans i monoparentals

10% dte. socis

Formulari d’inscripció

DADES PERSONALS


-------------------------------

INSCRIPCIÓ

< ESDEVENIMENTS