Busques un centre excursionista?

El Centre Excursionista de Torelló és un centre amb una àmplia experiència i recorregut en el món de l’escalada i la muntanya. Com que a Olot no tenim cap centre amb aquestes condicions, aquí tenim una bona manera de federar-nos, conèixer gent per fer el que ens agrada, accedir a material, cursos i sortides!

15€ anuals

  • lloguer de material de muntanya a 3€/article per setmana (*1)
  • lloguer de llibres, mapes i guies de la biblioteca del CET (*2), gratuïtament
  • cursos amb guia organitzats pel CET (*3), gratuïtament si no s’indica el contrari
  • sortides del CET (*4)
  • descomptes per les entrades del Festival de Cinema de Muntanya
  • prioritat a les inscripcions de la cursa Pels Camins Dels Matxos
*1: material: dissipadors de ferrada, cascos, arnesos, grampons, piolets, jetboil, bruixoles, arves, pales, sondes, crashpads
*2: es pot consultar el material de què disposem a la biblio visitant www.centreexcursionistatorello.com
*3: fins ara s’han fet cursos d’iniciació a l’escalada esportiva (cada any), via llarga, esquí de muntanya, seguretat hivernal, nivologia i allaus, progressió en canals, progressió en crestes, autorescat en escalada, boulder, orientació. Els no socis poden assistir-hi pagant 15€.
*4: cada any solem fer: 3000 social (estiu), travessa hivernal (esquis i raquetes), trobada d’escaladors, sortida amb btt, sortida de barrancs, flama del canigó. En alguns casos fem pagar una quantitat per exemple si la sortida és amb autobús (3000 social i travessa hivernal).

i a més…

Per descomptat podem federar en qualsevol de les modalitats, als preus que marca la feec.
Els menors de 14 anys no paguen quota de soci!
Els trobaràs a:
Local social al centre cívic del c/núria de Torelló, i l’horari és els dimecres de 19:30 a 21:00. En cas de no poder coincidir en horari per a un lloguer, etc. enviar un correu i buscar la manera  d’atendre’ls en un altre dia o hora segons disponibilitat nostra.