III OPEN SOLIDARI LA BLOQUERA

Una vegada més, arriba l’Open Solidari a la Bloquera! Aquest 2019 cumplim tres anys de vida, i per això no podíem celebrar-ho d’una altra manera que no fos amb un Open Solidari, com sempre hem fet 😉

Després de passar per Nepal i Sadernes, aquest any anem molt més a prop de casa i volem donar totes les facilitats perquè els nens i nenes en risc d’exclusió social puguin acostar-se al món de l’escalada.

La Bloquera està situada en un barri on les opcions esportives i lúdiques són poques, i els nens i nenes en risc d’exclusió social, són molts. És per això, i també perquè poguem arribar a altres infants d’altres barris i/o pobles. Amb tot, treballarem amb diferents entitats socials del municipi, perquè assegurar-nos que la vostra ajuda arriba a qui realment la necessita.

 

Dissabte, 8 de juny de 2019

Amb els nostres equipadors de sempre, Shirleys & Catari (All4climbing) i els estimats col·laboradors i patrocinadors que posen tota l’energia perquè un dia com aquest surti estupendu!

Categories

Absoluta: femení i masculí

Infantil (sub16): femení i masculí

Infantil (sub13): femení i masculí

 

Classificatòria

De 10:00 a 16:30 h. Segons els inscrits, es podran fer torns de 45 minuts.

Entre 50 i 60 blocs de diferents dificultats que donaran accés a la final. (6 primers de la categoria absoluta)

La classificació infantil es donarà en base a la puntuació de la classificatòria, i no hi haurà final. Si algú de la categoria infantil vol optar a participar a la final, ho haurà de comunicar en formalitzar la inscripció, renunciant a la categoria. Un cop feta la renúncia a la categoria i iniciada la fase de classificació ja no es podrà fer enrere.

En cas d’empat per a passar a la final, es prioritzarà l’hora d’entrega de la butlleta dels blocs

 

Dinar popular

Com cada any, gaudirem de carn a la brasa i menú vegetarià, des de les 13h fins les 16h.

 

Final

17:30 h. Finals categories infantils i absoluta femenina i masculina.

19:30 h. Entrega de trofeus i sorteig de material.

TARIFES

INSCRIPCIÓ · 17€ (Inclou obsequi! Tots els beneficis es destinaran a promocionar l’escalada en infants en risc d’exclusió social).

INSCRIPCIÓ + DINAR · 24€

DINAR ACOMPANYANTS · 9€

INSCRIPCIONS

 

Tens dubtes?

Trunca’ns al 972 90 65 00 o bé escriu-nos a info@labloquera.cat

GRÀCIES!

< ESDEVENIMENTS