AVANTATGES PELS SOCIS

Són socis de La Bloquera aquells que paguen una quota mensual, trimestral i anual, o bé tenen abonaments.

HORARIS PEL SOCIS

  • Dilluns a divendres de 6 del matí a 22 h.
  • Dissabtes i diumenges de 10 a 20 h.

Els socis tenen lliure accés a les instal·lacions dins els horaris establerts. Quan s’accedeix fora dels horaris d’atenció al públic (quan no hi ha el personal de La Bloquera) especialment els diumenges, l’accés és EXCLUSIU pels socis. En cas de voler-hi anar amb acompanyants, cal comunicar-ho prèviament al personal.

L’accés als productes del bar és lliure quan no hi hagi el personal de La Bloquera. Cada soci és responsable de prendre allò que vulgui, i deixar els diners que corresponguin, o anotar allò que hagi pres.

CONDICIONS D’ÚS

ÚS DE LES INSTAL·LACIONS

Els socis tenen accés lliure a tots les instal·lacions, sempre respectant a les mateixes, i utilitzant-les per a la funció establerta
Un mal ús de les mateixes pot provocar lesions de les quals La Bloquera no es fa responsable. Alguns aparells, com el campus, poden ser molt lesius si no són utilitzats de manera correcta. Cadascú ha de ser conscient del seu nivell i de les possibilitats.

MATERIAL

Cada soci és responsable del seu material, que ha de quedar recollit després de cada sessió. La Bloquera no es fa responsable del material extraviat. Els objectes perduts es guardaran durant 15 dies i llavors es llençaran.
És obligatori que cada escalador tingui un raspall, i l’utilitzi, tan és si abans o després d’escalar.
En quant al magnesi, no pot deixar-se la bossa sobre la moqueta, i si es porta magnesera penjada cal utilitzar magnesi en bola, per tal de no malmetre els blocs ni embrutir més del necessari.

COM FER-SE SOCI

Fer-se soci de la Bloquera és molt fàcil: et dones d’alta i escales. Així.

Accedeix a l’espai de socis i sòcies AQUÍ

DONAR-SE DE BAIXA

Ets soci/a i vols donar-te de baixa? Et trobarem molt a faltar, però omplint aquest formulari deixarem de cobrar-te la quota. Això sí, si un dia tornes estarem molt contents! 😉