ESCOLA D'ESCALADA

L’escalada per nens i nenes és una alternativa als esports tradicionals, amb la intenció de donar-los els coneixements de tècnica necessaris per desenvolupar l’escalada, despertar inquietuds, interès i respecte per aquest esport i per la muntanya en general, amb tots els valors que comporta.

Es fan dins el rocòdrom a Olot, amb la modalitat de búlder (escalada interior i sense corda) i també s’organitzen sortides conjuntes per anar a escalar a la roca amb professionals titulats. Un lloc com la Garrotxa és ideal per l’escalada i no podem perdre aquesta oportunitat!

Els responsables de l’activitat són en Roger i en Lluís, tots dos amb una àmplia experiència en el món de l’escalada i la muntanya.

Els nostres objectius són:

> aprendre a través del joc i la diversió. Passar-ho bé, riure i jugar és el més important!

> adquirir hàbits de vida saludables i els valors específics de l’escalada, com són l’autonomia, seguretat, treball en equip, superació, tolerància a la frustració, motivació, confiança, paciència, esforç i respecte.

> millorar les habilitats motrius i les capacitats físiques bàsiques: força, resistència, equilibri i flexibilitat.

> sortides trimestrals a roca. Ja sigui a la paret o a fer bloc.

Per nosaltres és molt important treballar amb grups reduïts (màxim 10 nen/es per grup), i de nivell i edat similar. Sabem que molts tenen una agenda molt apretada i difícil de combinar, però creiem fermament amb la nostra filosofia i és per això que cada nen/a hauria d’anar al grup que li pertoqui.

Per als nois i noies que ja escalen o que tenen ganes d’aprendre l’esport d’una manera més tècnica, més centrada en la pràctica, sense fer-ho a través de -tant de- joc sinó en un grup reduït amb un entrenador amb molta experiència, hi ha els grups de TENICFICACIÓ. Es treballaran més intensament aspectes tècnics i també la força i coordinació. Sense pretendre encarar-ho a la competició, és un espai on gaudir de l’escalada per a nois i noies molts motivats i amb ganes de millorar!

Que el teu fill o filla no és ni d’uns ni altres? cap problema. Hi ha una edat on no són ni nens ni joves, que no volen sentir la paraula extraescolar però tampoc tenen iniciativa per començar alguna cosa. En el grup d’adolescents alguns comencen amb la intenció de deixar una estona el Fortnight o el Tiktok, i acaben escalant, ho prometem! 🙂

Intentem adaptar-nos a les famílies, però la decisió final dels horaris i grups es farà pel criteri dels instructors.

MESURES COVID-19 PER LA TEMPORADA 2020-21

Com no, se’ns presenta un curs raret. Nosaltres ens hem adaptat des del principi a totes les mesures que s’han anat imposant. Tenim a favor nostre que sempre hem treballat amb grups molt reduïts, per tant això no es notarà. La única cosa que canviarem és que:

  • serà obligatori tenir magnesi líquid (a la Bloquera en podreu trobar, però al Decathlon també). Això és perquè té un % alt d’alcohol i així ens anem desinfectant periòdicament.
  • la neteja de les sales s’ha intensificat
  • les entrades i sortides es faran exclusivament pel rocòdrom d’ensenyament, i amb mascareta.
  • les famílies podran esperar-se al bar, sempre i quan no superem l’aforament permès.

INICI DE CURS

Com tot en la vida, hem de poder fer una prova abans de iniciar un nou curs. Per això, la setmana del 14 al 18 de setembre serà de PROVA, OBERTA A TOTHOM i GRATUÏTA!

Pels alumnes antics, s’aprofitarà per veure si el grup i nivell és l’adequat pel grup on estaven.

Pels nous alumnes, serà una oportunitat per conèixer l’espai, les activitats, el monitor i les companyes! Si agrada, estupendu, seguim. Que no? a otra cosa 🙂

HORARIS
TARIFES

QUÈ ÉS IMPORTANT QUE SÀPIGUES:

  • Els horaris poden ser modificats en funció dels inscrits.
  • La durada de l’activitat és de 1h i, en el cas de tecnificació, és de 1,5h. Qualsevol nen o nena pot escollir venir més d’un dia a la setmanax

INSCRIPCIONS CURS 2020-2021:

Si utilitzes Safari pot donar algun error, millor amb Chrome o Mozilla

INSCRIPCIÓ (encara que sigui per provar)

HORARIS

INSTRUCTORS: Roger i Lluiset.

LLOC: Sala d’escalada La Bloquera.

DIES: Dilluns, dimarts, dimecres i dijous.

INICI: 14 de setembre

< ACTIVITATS DIRIGIDES