ESCOLA D'ESCALADA

L’escalada per nens i nenes és una alternativa als esports tradicionals, amb la intenció de donar-los els coneixements de tècnica necessaris per desenvolupar l’escalada, despertar inquietuds, interès i respecte per aquest esport i per la muntanya en general, amb tots els valors que comporta.

Es fan dins el rocòdrom a Olot, amb la modalitat de búlder (escalada interior i sense corda) i també s’organitzen sortides conjuntes per anar a escalar a la roca amb professionals titulats. Un lloc com la Garrotxa és ideal per l’escalada i no podem perdre aquesta oportunitat!

OBJECTIUS

aprendre a través del joc i la diversió. Passar-ho bé, riure i jugar és el més important!

millorar les habilitats motrius i les capacitats físiques bàsiques: força, resistència, equilibri i flexibilitat.

adquirir hàbits de vida saludables i els valors específics de l’escalada, com sautonomia, seguretat, treball en equip, tolerància a la frustració, motivació, confiança, paciència, esforç i respecte.

Sortides trimestrals a roca (A partir de mitjans) i sortida final a Bastiments Aventura, a Camprodon pels menuts.

Per nosaltres és molt important treballar amb grups reduïts (màxim 10 nen/es per grup), i de nivell i edat similar. Sabem que molts tenen una agenda molt apretada i difícil de combinar, però creiem fermament amb la nostra filosofia i és per això que cada nen/a hauria d’anar al grup que li pertoqui.

Per als nois i noies que ja escalen o que tenen ganes d’aprendre l’esport d’una manera més tècnica, més centrada en la pràctica, sense fer-ho a través de -tant de- joc sinó en un grup reduït amb un entrenador amb molta experiència, hi ha els grups de TENICFICACIÓ. Es treballaran més intensament aspectes tècnics i també la força i coordinació. Sense pretendre encarar-ho a la competició, és un espai on gaudir de l’escalada per a nois i noies molts motivats i amb ganes de millorar!

Que el teu fill o filla no és ni d’uns ni altres? cap problema. Hi ha una edat on no són ni nens ni joves, que no volen sentir la paraula extraescolar però tampoc tenen iniciativa o edat suficient per començar alguna cosa sols. En el grup d’adolescents alguns comencen amb la intenció de deixar una estona el Fortnight o el Tiktok, i acaben escalant! 🙂

Intentem adaptar-nos a les famílies, però la decisió final dels horaris i grups es farà pel criteri dels instructors.

HORARIS
TARIFES

QUÈ ÉS IMPORTANT QUE SÀPIGUES:

  • Els horaris poden ser modificats en funció dels inscrits.
  • La durada de l’activitat és de 1h i, en el cas de tecnificació, és de 1,5h. Qualsevol nen o nena pot escollir venir més d’un dia a la setmana.

INSCRIPCIONS CURS 2022-2023:

Si utilitzes Safari pot donar algun error, millor amb Chrome o Mozilla

INSCRIPCIÓ (encara que sigui per provar)

HORARIS

LLOC: Sala d’escalada La Bloquera.

DIES: veure horaris

INICI: 5 de setembre

< ACTIVITATS DIRIGIDES